Annfrid vant 100 000 kr til boligoppvarming ved å besvare spørsmål

For andre år på rad arrangerte Energiverket AS, Norges ledende aktør innen varmepumper for vannbåren varme, en konkurranse hvor premien er en gavesjekk på 100 000 kroner til en bergvarme- eller luft/vann-varmepumpe. Vinneren er nå trukket og den heldige ble Annfrid Kjelbergsengen fra Hobøl.

– Da Energiverket ringte meg for å fortelle at jeg vant, trodde jeg de ringte for en standard oppfølgingssamtale om hvordan det gikk med anlegget mitt. Jeg hadde helt glemt at jeg meldte meg på konkurransen, sier Kjelbergsengen.

Å bli ringt opp med beskjed om at man har vunnet, førte naturlig nok til en bra start på helgen. Bra ble det også da hun nok en gang fikk bekreftet at det var hun som hadde vunnet, ved å se videoen av trekningen på Facebook. Blant over 5000 lodd ble hun den heldige.

Vil gi god varme til hele storfamilien

Annfrid hadde allerede installert en NIBE varmepumpe fra Energiverket, men ville uansett prøve lykken ettersom konkurransen er åpen for alle. Med gavesjekken i hånda, åpnet muligheten seg for å utvide varmesystemet ytterligere. I utgangspunktet skulle familien pusse opp kjøkkenet, men hun og samboeren har nå lagt om planene etter å ha vurdert boligens beste og hvordan de kan utnytte premien best mulig.

Nå skal de bygge ut varmeanlegget og legge vannbåren gulvvarme fra Energiverket på kjøkkenet og i forstuen. På den måten får boligen en enda større andel som varmes opp av behagelig og fornybar vannbåren varme, og som vil kombineres med radiatorene i resten av huset. Det vil resultere i god varme for hele storfamilien som også inkluderer hund, katter, øgler og over hundre marsvin. Noe for alle, med andre ord.

Så langt svært fornøyd med anlegget

Selv uten å vinne den fantastiske premien var Kjelbergsengen svært fornøyd med varmeanlegget hun har fått installert av Energiverket. De hadde tidligere en oljetank og oljefyr, som ble erstattet med bergvarmepumpe, akkumulatortank og 300 liters varmtvannstank som gir rikelig med varmtvann til storfamilien.

Om Energiverket AS

Energiverket er Norges største forhandler av vannbåren varme og har de to siste årene blitt tildelt Klimaprisen fra Enova. Bedriften forhandler og installerer NIBE varmepumper for vannbåren varme. Våre avdelingskontor i Østfold, Vestfold, Follo og Drammen dekker hele området langs Oslofjorden. Energiverket leverer varmepumper både til privat og bedrift.