En viftekonvektor forsyner deg med varme om vinteren og kjøling på sommeren

En viftekonvektor er i prinsippet en smartere radiator med innebygd vifte, elektronisk termostat, nattsenkingsfunksjon og godtar lavere vanntemperatur. Den kan også avgi både varme og kjøling, funksjoner som sammen bidrar til at både virkningsgrad og effektivitet økes i ditt eksisterende varmesystem, uansett om du har fyrkjele eller varmepumpe. Øk effekten av radiatorsystemet – bytt ut de tradisjonelle vannbårne radiatorene med en stillegående, vannbåren viftekonvektor.

En viftekonvektor kan erstatte opptil 4 radiatorer, og som en ekstra bonus gjør viften at varme fra eksempelvis åpen peis eller kakkelovn får bedre spredning. Konvektoren plasseres (på samme måte som en tradisjonell vannbåren radiator) ved gulvet. Størrelsen på konvektoren avhenger av hvilket behov du har, kommer i flere størrelser og tykkelser. Den tåler vann på 70 grader, og på innsiden blir luften renset gjennom et filter. Drives systemet av en varmepumpe, kan konvektoren også bruke det vannbårne systemet til kjøling.

Bredt spekter av viftekonvektorer

Med et utvalg viftekonvektorer fra den anerkjente kvalitetsprodusenten Clivet, kan Energiverket AS tilby et tilpasset produktspekter viftekonvektorer for oppvarming og kjøling av boliger, kontorer, hoteller og større næringslokaler.

Clivet tilbyr et bredt produktspekter viftekonvektorer av høy kvalitet, fra nøytrale og lydsvake modeller for bruk i boliger og hoteller, til robuste kanalmodeller der krav til luftmengde og effekt er høy. Produktene produseres på Clivet sin fabrikk i Italia. De har også eget R&D labratorie hvor det foregår konstant testing og utvikling av utstyr.

Kontakt oss for et pristilbud på viftekonvektorer

Viftekonvektor fra Energiverket AS