Sertifiseringer og godkjenninger
Sertifiseringer og godkjenninger

Godkjenninger som gir trygghet

Som kunde av Energiverket AS skal du føle deg trygg. Trygg på at produktet er av topp kvalitet og at montøren har riktig kompetanse. Din tillit betyr alt for oss, vi har derfor gjort mange tiltak for å bli best på det vi gjør med mål om å bli Norges ledende på fornybar energi. Energiverket AS er en av få rendyrkede varmepumpeleverandører i Norge og forhandler kun kvalitetsmerker. Vi er Norges største NIBE-forhandler, en produsent som har ca 50% markedsandel i Norge. Vi vant også nylig klimaprisen fra Enova for å være den ledende varmepumpeleverandøren og for å ha byttet ut flest oljefyrer her til lands. Her kan du lese mer om våre ulike godkjenninger og sertifiseringer.

Sentral godkjenning

Energiverket har sentral godkjenning fra direktoratet for byggkvalitet.
Godkjenningen er tildelt foretak for å sikre at de som påtar seg ansvarsrett har tilstrekkelige kvalifikasjoner til å forestå oppgaver etter plan- og bygningsloven.
Godkjente bedrifter og mer informasjon finnes på: wwwdibk.no

F-Gass sertifisert

Energiverket har F-gass sertifiserte montører og er en F-gass sertifisert bedrift. Varmepumper inneholder HFK Kuldemedie og krever derfor denne sertifiseringen. Fra og med 1. september 2013 ble det ulovlig å jobbe med HFK kuldemedier for de som ikke er sertifisert. Godkjente bedrifter og mer informasjon finnes på returgass.no.

Sertifiserte montører

Energiverket er sertifisert leverandør og montør av alle typer varmepumper. Det å dimensjonere og installere varmeanlegg i bolig- og næringsbygg er både krevende og stiller høye krav til kompetanse. Rør, deler, borehull/utedel, styring og andre komponenter må tilpasses og være riktig dimensjonert for at varmeanlegget skal gi god varme på kalde dager, samt gi deg optimal besparelse og lang levetid.

Alle våre ansatte, prosjektledere, kundekonsulenter og montører er sertifiserte og har god kunnskap om våre produkter.

NOVAP-godkjent forhandler

Energiverket er NOVAP (Norsk varmepumpeforening) godkjent forhandler. Gjennom denne godkjenningen er kunden sikret et trygt kjøp, en korrekt montering og god service. NOVAP stiller følgende krav til Energiverket:

– Skal ha et kvalitets- og styringssystem tilpasset virksomheten og de oppgaver som utføres.
– Skal ha faglig kvalifisert personell og kapasitet til å gjennomføre oppdrag på en forsvarlig måte.
– Skal sørge for at kunden får nødvendig anleggsdokumentasjon og tilstrekkelig instruksjon i bruken av varmepumpeanlegget.

Størst på det beste og vinner av Enovas klimapris

En viktig forutsetning for å drive seriøst og levere kvalitet er å ha sertifiseringer og godkjenninger i orden. En annen viktig ting er å bruke den i praksis. Energiverket AS er Norges største forhandler av varmepumper for vannbåren varme og har levert over 1.000 anlegg. I tillegg har vi nylig vunnet Enovas klimapris for å ha byttet ut flest oljefyrer med varmepumper, samt gjort best innsats rundt markedsføring og opplysning av markedet med fornybar energi-produkter og Enovas støtteordninger.