Vannbåren gulvvarme og radiatorer

Varme er trivsel – og vannbåren gulvvarme er en tvers gjennom unik komfortopplevelse.

Når føttene er varme, brer den gode varmefølelsen seg til resten av kroppen. Vi slapper bedre av og nyter omgivelsene. Dette er så behagelig at trivselstemperaturen er 2-3 ºC lavere enn ved bruk av mer tradisjonelle varmekilder. Det varmer også på oppvarmingskostnadene!

Vannbåren gulvvarme er kompatibel med alle typer oppvarmingssystem, og du kan veksle mellom den til enhver tid billigste energikilde. Anlegget er skjult og gir full arkitektonisk frihet. Den ferdige løsningen skreddersys til individuelle behov og etter rominndeling. Vår løsning er også meget enkelt å betjene, noe som gir deg stor trygghet!

Visste du at kvaliteten til et gulvvarmeanlegg avhenger i stor grav av hvilken kvalitet varmerørene har? De må være motstandsdyktige mot dannelse av spenningssprekker, oksygentette og korrosjonsfrie. Energiverket bruker markedets beste produkter som garanterer deg et sikkert  og trygt gulvvarmeanlegg.

Vi prosjekterer og leverer gulvvarmesystemer for din bolig. Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud på både vannbåren gulvvarme og radiatorer.