Hvem er Energiverket?

Energiverket har som målsetning å bli den ledende aktøren på fornybar energi i Norge. Vi leverer gode produkter både til private og næringslivet. Vi setter kunden i fokus og vet at gode installasjoner er et krav for å få fornøyde kunder. Både våre montører og prosjektledere/ kundekonsulenter er sertifiserte for å gi kvalitet i alle ledd.

Ordfører i Råde, René Rafshol, hos Energiverket
Ordfører i Råde, René Rafshol, hos Energiverket

En spesialisert bransje med stort kompetansebehov

Energiverket er et aksjeselskap med bred kompetanse og erfaring både innen energi, varme/kulde, vannbåren varme og innen byggtekniske installasjoner. Vi har langsiktige investorer som også er engasjert i bedriften.

Prisvinnere og størst i Norge

Energiverket er tildelt Enovas Klimapris de siste to år på bakgrunn av å stå bak flest Enovasøknader, levere flest anlegg, gode produktløsninger, fornøyde kunder og et godt markedsføringsarbeid. Denne prisen henger meget høyt for oss og er en anerkjennelse av alt arbeidet vi har lagt ned i alle ledd gjennom salgsprosessen.

Energiverket er også største forhandler i Norge og har de siste årene blitt tildelt det synlige eksempelet på dette som NIBEs største forhandler. NIBE har i dag størst markedsandel på vannbåren varmepumper i Norge.

Garanti

Energiverket er en autorisert leverandør av Toshiba og NIBE varmepumper. Vi gir 5 års garanti på alle varmepumper til bolig, noe som gir deg som forbruker trygghet i valg av varmepumpe. Utover vanlig garanti tilbyr NIBE også tegning av varmepumpeforsikring opp til 18 år for bergvarme- og avtrekksvarmepumpe, og 16 år for luft/vann-varmepumper.

Se etter vårt autorisasjonsbevis

Energiverket legger stor vekt på at alle som selger, monterer og utfører service på Toshiba og NIBE varmepumper innehar god nok kunnskap om produktene. Våre ansatte har gjennomgått omfattende kurs og praktisk opplæring hos vår leverandør og er derfor en sertifisert bedrift. Dette gir kvalitet i alle ledd og sikrer deg som kunde en god energibesparende løsning i mange år fremover.

Kontakt oss for gratis befaring

Ta kontakt for en hyggelig prat om våre løsninger for vannbåren varme og sol, fjerning av oljefyr eller vannbåren gulvvarme.

Salgskontor 

Mosseveien 60
1640 Råde
Telefon: 915 09 345
Mandag – Fredag 08.00 – 16.00

E-post: post@energiverket.no

Adm. Direktør
Richard Granskogli
E-post: rg@energiverket.no