Slik gir varmepumpen kjøling om sommeren

I år er det spådd en veldig varm sommer og da er det det lurt å være føre var. Vær tidlig ute med å bestille varmepumpe slik at du er klar til varmen setter inn for fullt. Vi mennesker fungerer best både i hjemmet og på jobb hvis vi har en behagelig innetemperatur. Slik gir varmepumpen kjøling om sommeren:

Kampanje på kjøling – 0 % rente!
Kjøl ned ditt næringsbygg eller private bolig med Toshiba og Nibe varmepumper

Når sommervarmen treffer, er det essensielt å ha en pålitelig og effektiv kjøleløsning både i næringsbygg og private boliger. Med vårt utvalg av Toshiba og Nibe varmepumper kan du sikre en optimal temperaturregulering som er både energieffektiv og kostnadseffektiv. Enten du er ute etter rene kjølemaskiner, luft/luft varmepumper eller installere kjølemodul på din luft/vann eller bergvarme-pumpe, har vi de beste løsningene klar for deg.

Toshiba luft/luft varmepumper: Pålitelig og energieffektiv

Slik gir varmepumpen kjøling om sommeren: Toshiba varmepumper er kjent for sin pålitelighet og høye energieffektivitet. Perfekt for både private boliger og næringsbygg, tilbyr disse luft/luft systemene en effektiv løsning for kjøling og oppvarming. Med Toshibas avanserte teknologi, kan du nyte et behagelig inneklima året rundt, og samtidig redusere energikostnadene. Vi har mange forskjellige modeller og design.

Eksempel:  Toshiba Signatur 25
Fra kr1 070,25 per måned, for 24 Månader – 0% ränta Les mer

Toshiba signatur
Toshiba signatur
Bildekart Toshiba Signatur
Bildekart Toshiba Signatur

Nibe bergvarme og luft/vann varmepumpe:

Slik gir varmepumpen kjøling: Dersom du allerede har en luft/vann varmepumpe eller bergvarme fra Nibe er det en enkel sak å oppgradere denne med en kjølemodul. Setter du inn en viftekonvektor for kjøling på soverom eller oppholdsrom i en bolig, eller i et forsamlingslokale eller et kontor i en bedrift har du en sval fin temperatur på varme sommerdager. Nibe varmepumper er utmerket for sin effektivitet og tilpasningsevne, noe som gjør dem til en foretrukket løsning for alle energibehov.

Kjølepakke og viftekonvektor
Fra kr1 500,- per måned, for 24 Månader – 0% ränta – Montering tilkommer.

Eksempel:

Viftekonvektorer fra Clivet og Sabiana er effektive, elegante og fleksible løsninger tilpasset ulike behov i boliger.
Viftekonvektorer fra Clivet og Sabiana er effektive, elegante og fleksible løsninger tilpasset ulike behov i boliger.


Kjølepakke og viftekonvektor

Fra kr1 500,- per måned, for 24 Månader – 0% ränta – Montering tilkommer.

Eksempel på nedbetaling fra ResursBank
Nedbetalingstid: 24 måneder Ordinært månedsbeløp: 1 279,- kr *
Kredittbeløp: 29 990,00 kr Nominell rente: 0,00 %
Administrasjonsgebyr / måned: 29,00 kr
Effektiv rente: 1,16 % Kreditt kostnad: 696,00 kr
Totalt beløp å betale: 30 686,- kr

Befaring

Hvorfor velge våre Toshiba og Nibe varmepumper?

Energiverket leverer Toshiba og Nibe varmepumper som representerer det ypperste innen kjøle- og oppvarmingsteknologi. Vi tilbyr skreddersydde løsninger som er designet for å møte spesifikke behov i næringsbygg og private boliger. Med våre produkter får du ikke bare en kostnadseffektiv løsning, men også en pålitelig partner i energistyring.

Ta kontakt for en konsultasjon!

Er du klar til å oppgradere din kjøle- og oppvarmingsløsning? Kontakt oss for en konsultasjon og finn ut hvordan våre Toshiba og Nibe varmepumper kan forbedre komforten og effektiviteten i din bygning. Besøk vårt showroom for å se våre produkter i aksjon.

Befaring