Et godt alternativ er et grønt varmepumpelån

Hvis man ikke har egenkapital til å betale varmepumpen og installasjonen der og da, eller ønsker å benytte denne egenkapitalen til noe annet er noe vi kaller vamepumpelån eller leasing for bedrifter en god løsning.

Grønne lån og leasingtilbud, representerer en stadig mer populær måte for forbrukere og bedrifter å finansiere kjøp av miljøvennlige løsninger som varmepumper. Disse finansieringsløsningene er utformet for å støtte investeringer i bærekraftig teknologi, og bidrar til å redusere klimaavtrykket ved å gjøre det mer økonomisk tilgjengelig for folk å investere i grønn energi.

Vi i Energiverket svært fornøyde med at det finnes løsninger som hjelper kundene våre å redusere kostnadene og samtidig finansier  gode varmepumpe installasjoner.

 

Sparer penger fra første måned

Både luft/vann-varmepumper og bergvarmepumper kan erstatte tradisjonell oppvarming med strøm eller oljefyr. Vi har også gode løsninger for finansiering av luft/luft varmepumper. Besparelsen og verdiøkningen ved å installere et godt varmepumpeanlegg i bygget eller boligen vil gjøre dette til en meget god investering, – selv om man finansierer dette med lån eller leasing

Bergvarme koster mer når du installerer, men sparer mer energi og varer lenger. Prisen varierer, men luft-vann- og bergvarmepumper ligger ofte mellom 200 000 og 450 000 kroner ferdig installert. Gode luft-luft varmepumper ligger mellom 20 – 35,000,- ferdig installert.

Reduserer de store, årlige kostnadene

Det også mange boligeiere som har fått merke den økte strømprisen de siste årene. Det er heller ingen tvil om at strømprisene vil fortsette å stige etterhvert som andelen el-biler på norske veier bare fortsetter å øke, ettersom ladingen krever mye strøm. I tillegg skal utenlandskablene kobles på slik at vi på sikt får strømpriser som nærmer seg ellers i Europa.

 

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg på vei

Både grønne lån og leasingtilbud som de vi tilbyr fra Ikano spiller en viktig rolle i overgangen til en mer bærekraftig fremtid. Ved å tilby finansieringsløsninger som gjør det lettere og mer økonomisk tilgjengelig å investere i grønn teknologi, som varmepumper, bidrar banker og finansieringsselskaper til å akselerere adopsjonen av ren energi. Dette er ikke bare godt for miljøet men også for forbrukernes og bedriftenes bunnlinje på lang sikt.

Kontakt oss for gratis befaring og råd rundt finansiering