Varmepumpeservice – privatkunde

Energiverket tilbyr service og vedlikehold på alle typer varmepumper

Energiverket tilbyr serviceavtaler og ”engangsservice” til både firmaer og private kunder. Opplever du at varmepumpen din avgir for lite varme eller unormal støy fra inne- eller utedel, kan det være på sin plass med en service.

Vi utfører varmepumpeservice på følgende luft/luft-varmepumper: Toshiba, Mitsubishi, Daikin, Samsung og Panasonic. På vannbårne varmepumper utfører vi på de mest kjente merkene slik som NIBE, Høiax, Daikin, Vaillant.

avslapning i rom med god romtemperatur

Full trygghet med serviceavtale

Ved tegning av serviceavtale sikrer du at varmepumpen din får den beste oppfølgingen og følges opp med faste intervaller. En serviceavtale gjør at du hele tiden vil ha en trygg og sikker drift, samt at du får maksimalt ut av varmepumpen hele året. Det er mange varmepumpeeiere som ikke får utnyttet pumpens effekt optimalt på grunn av mangelfull oppfølging og vedlikehold, samt andre feil, som krever arbeid fra en servicetekniker.

Prisen inkluderer transport og utført arbeid, og gjelder for alle typer varmepumper av de kjente merkene. Det vil si bergvarmepumpe, luft/vann-varmepumpe, avtrekksvarmepumpe, ventilasjonsvarmepumpe og luft/luft-varmepumpe.

Priser

Service for luft/luft-varmepumpe, bergvarme-, luft/vann- og avtrekksvarmepumpe koster 2.790,- inkludert mva. Ved bytte av filter på avtrekks- og luft/luft-varmepumper vil dette tilkomme.

PS: Vi tilbyr  service på luft/luft-varmepumper i Oslo, Østfold og Follo.

Bestill serviceavtale i kontaktfeltet på denne siden.

Få mest mulig ut av varmepumpen din med veiledning og gode tips

Videre vil en varmepumpeservice kunne avdekke feil og mangler som dekkes av garantien på varmepumpen. Vi gir deg også veiledning på vedlikehold du kan utføre selv, – samt opplæring på bruk av fjernkontroll, og anbefalte innstillinger som er tilpasset ditt hjem.

Vi leverer også filter til de fleste typer varmepumper og ventilasjonsaggregater, kontakt oss for et godt tilbud på dette. Filter er viktig både med tanke på komfort, men også økonomisk, ettersom anlegget vil yte dårligere og bruke mer strøm ved tett filter.

Hvor ofte skal vedlikehold utføres?

Vi anbefaler årlig service på varmepumpene. Montøren sjekker da om anlegget fortsatt gir deg optimal besparelse og om det er slitasje på noen av komponentene. Hver andre måned bør filter i innedelen renses hvis du har luft/luft varmepumpe, dette er noe du som forbruker kan gjøre selv.

Hvem utfører service på varmepumpene?

Service på varmepumpesystemer skal kun foretas av sertifisert montør. Ved inngrep i anlegget skal både firmaet og personen som utfører service på anlegget være F-gass sertifisert. Dette er en lovpålagt ordning og gjelder varmepumper i alle størrelser.

Bestill serviceavtale