I år er det spådd en veldig varm sommer og da er det det lurt å være føre var. Vær tidlig ute med å bestille varmepumpe slik at du er klar til varmen setter inn for fullt. Vi mennesker fungerer best både i hjemmet og på jobb hvis vi har en behagelig innetemperatur.

Slik gir varmepumpen kjøling om sommeren

I år er det spådd en veldig varm sommer og da er det det lurt å være føre var. Vær tidlig ute med å bestille varmepumpe slik at du er klar til varmen setter inn for fullt. Vi mennesker fungerer best både i hjemmet og på jobb hvis vi har en behagelig innetemperatur.

Varmepumpe Messe i Fredrikstad

Oppdag de nyeste trendene innen varmepumpeteknologi på Gjør din bolig bedre – Varmepumpe Messe 2024 i Fredrikstad! Fra 8. til 10. mars inviterer vi deg til Kongsten for en helg fylt med innovative energiløsninger, eksklusive messe-tilbud og en unik mulighet…

Venter dyr strøm lenge: – En helt ny virkelighet

E24: Norske strømpriser ser ut til å etablere seg på et nytt og høyere nivå. – Kommer nok ikke tilbake til der vi var med det første, sier analytiker. Sør-Norge opplever sin tredje vinter på rad med høye strømpriser, knyttet…

Derfor gikk Magnus og Siv for bergvarme

Da musiker Magnus Grønneberg og kona Siv skulle oppgradere boligen sin på Cicignon i Fredrikstad, ville paret velge både grønt og økonomisk. Med god hjelp fra Energiverket, fant de den perfekte løsningen.

Jon valgte å stole på Energiverket AS

Når det gjelder energiløsninger, setter møbelsnekker Jon Vidar Haugnes standarden. Han lever og jobber i et renovert, gammelt hus i Oslo, som han deler med sin familie, noen kjæledyr og leieboere.

Bedrifter får støtte til energitiltak

Fra 24. november kan bedrifter søke om støtte til å gjennomføre ulike typer energitiltak. Dette gjelder blant annet installasjon av varmepumper som støttes med inntil 50 % av investeringskostnad.
Du risikerer å tape mye penger om Enova-tilskuddet forsvinner

Kr 40.000,- i støtte til vannbårent anlegg

Vurderer du å investere i en væske-til-vannvarmepumpe? Da bør du vurdere å samtidig installere en akkumulatortank samt installere vannbåren varme. Du får en bonus og det gir boligen din et godt inneklima og du kan redusere strømregningen.
Energiverket AS monterte en NIBE 1155 bergvarmepumpe i kombinasjon med Varmesentralen.

De fleste velger Bergvarme!

Antallet husstander som har valgt å installere bergvarme har økt den siste tiden. Lang levetid, stabil drift og den typen varmepumpe som gir best besparelse med tanke på strømregningen er nok en del av årsaken til økningen.
Rørleggere søkes til ledig stilling hos Energiverket

Forventer kraftig prisøkning

Prisene på VVS-varer har gått til himmels, men i juli kommer kanskje den kraftigste prisjusteringen så langt. Det frykter innkjøpsdirektør i VVS Norge, Vanjeet Chatwal.
Kommunene kan be om kundelister fra oljeleverandørene

Nå forlanger kommunene kundelister fra oljeleverandørene

I følge Nemitek, bransjeforeningen for Norsk VVS Energi- og Miljøteknisk Forening, har kommuner rundt om i landet begynt å forlange kundelister fra oljeleverandører for å avdekke ulovlig bruk av oljefyrer. Oljefyrer ble som kjent forbudt fra 1.januar 2020. Kommunene kontrollerer fossil…

Gratulerer til vinneren av gratis varmepumpeservice!

Som en hyggelig avslutning inn mot sommeren arrangerte vi en konkurranse hvor en heldig varmepumpeeier kunne vinne gratis service av varmepumpen sin. Nå er vinneren trukket ut! Det var en meget fornøyd mann som kontorsjef Elin fikk snakket med på…