Varmepumpeservice – bedrift/borettslag

Varmepumpeservice for bedrifter og borettslag

Energiverket tilbyr serviceavtaler og ”engangsservice” til både bedrifter og borettslag. For optimal utnyttelse av varmeanlegget er det viktig med jevnlige servicer.

Ved inngåelse av en serviceavtale med Energiverket, vil du bli fulgt opp av oss med faste intervaller. En serviceavtale gjør at du hele tiden vil ha en trygg og sikker drift, samt at du får maksimalt ut av varmepumpen hele året. Det er mange eiere av varmepumper, som ikke får utnyttet varmepumpens effekt optimalt på grunn av mangelfull oppfølging og vedlikehold, samt andre feil, som må ha en servicetekniker for å kunne avdekke.

Full trygghet med serviceavtale

Ved tegning av serviceavtale sikrer du at varmepumpen din får den beste oppfølgingen. Be om et pristilbud på service i kontaktfeltet på denne siden.

Få mest mulig ut av varmepumpen din med veiledning og gode tips

Videre vil en varmepumpeservice kunne avdekke feil og mangler som dekkes av garantien på varmepumpen. Vi gir deg også veiledning på vedlikehold du kan utføre selv, – samt opplæring på bruk av fjernkontroll, og anbefalte innstillinger som er tilpasset ditt hjem.

Vi leverer også filter til de fleste typer varmepumper og ventilasjonsaggregater, kontakt oss for et godt tilbud på dette.

Hvor ofte skal vedlikehold utføres?

NOVAP (Norsk varmepumpeforening) anbefaler service hvert 2. år. Montøren sjekker da om anlegget fortsatt gir deg optimal besparelse og om det er slitasje på noen av komponentene. Hver andre måned bør filter i innedelen renses, dette er noe du som forbruker kan gjøre selv.

Hvem utfører service på varmepumpene?

Service på varmepumpesystemer bør kun foretas av montør. Ved inngrep i anlegget skal både firmaet og personen som utførerer service på anlegget være F-gass sertifisert. Dette er en lovpålagt ordning og gjelder varmepumper i alle størrelser

Bestill service