Auksjon for barna i Syria

Energiverket AS har gjennom høsten og vinteren delt ut sitteunderlag til kunder og kontakter. Det er hyggelig og noe folk setter pris på. Nå har vi igjen 250 stk og ønsker å gjøre noe ekstra med disse som kan hjelpe andre. Mer spesifikt barna i Syria, gjennom Unicef.

Sammen kan vi hjelpe mange av barna i Syria

Lidelsene mange her står ovenfor er umenneskelige og bortimot umulig å fatte for oss her til lands. I stedet for å gi dem bort, vil vi derfor selge dem til privatpersoner og bedrifter og det er du som bestemmer prisen. Alle pengene går direkte til Unicef og ved å bruke Unicefs betalingsløsning på denne innsamlingssiden er alt i trygge hender. For å komme i gang kjøper vi det første selv for kr 2 000 og det skal gå til ordføreren i Råde, Renè Rafshol, som har et bredt nettverk og kan sende stafettpinnen videre til andre bedrifter. Renè er en flott person med stort engasjement for både lokalsamfunnet, miljøet og enkeltmennesket.

I tillegg kjøper vi 5 stk til kr 300 pr stk som gis til Varmestua i Fredrikstad. Vi håper dette initiativet høres spennende ut og gjør at du også vil være med å hjelpe en god sak som kan gjøre tilværelsen litt bedre. Sitteunderlagene kan hentes på kontorene våre i Drammen, Sandefjord, Ski eller Råde. Evt så sender vi dem mot at du betaler frakten.

Slik går du frem for å gi din støtte

For å være med og hjelpe besøker du denne kampanjesiden på Unicef sin hjemmeside  hvor det står forklart hvordan vi går frem og hvordan du kan bidra. Du kan betale både med kort og med faktura. Vi setter pris på alle små og store bidrag og ser frem til å se hva vi ender opp med til slutt!

Ved spørsmål, kontakt Rune Solbrekke på rs@energiverket.no.