Derfor ble Kenneth rørlegger hos Energiverket

Kenneth Rimstad er en av Energiverkets mange dyktige rørleggere og jobber i dag som avdelingsleder for montasje og service. Nå som vi trenger flere rørleggere og montører har vi spurt om ikke Kenneth kan fortelle litt mer om sin bakgrunn, hvorfor han valgte å søke seg til Energiverket og hva man kan forvente seg hos oss.

Først av alt Kenneth, hva er bakgrunnen din?

– Jeg gikk vanlig yrkesutdannelse som rørlegger, deretter ble jeg lærling i et lite rørleggerfirma der jeg senere tok svennebrev som rørlegger og jobbet med varierte arbeidsoppgaver. Det innebærte alt fra staking av avløp, sanitærarbeider i nye og eldre boliger, sprinkler, trykkluft og ikke minst vannbårne varmeanlegg, som jeg synes var det mest interessante. Jeg begynte deretter på mesterutdannelse på kveldstid etter 10 års arbeidserfaring, fordi jeg ønsket nye utfordinger.

Hvorfor valgte du å begynne hos Energiverket?

– Et halvt år etter jeg hadde begynt på mesterutdanningen så jeg en stillingsannonse på Facebook der det var et firma som het «ENERGIVERKET» som søkte etter  nye rørleggere. Beskrivelsen var at man skulle være en rørlegger som var selvstendig, ryddig og ikke minst interessert i å arbeide med varmepumper til vannbårne varmeanlegg. Dette var et tilbud jeg nærmest hadde ventet på, så jeg tok kontakt, skrev CV (for første gang), dro på jobbintervju (for første gang) og fikk meg deretter ny jobb. Jeg begynte i Energiverket den 01.04.2017, som nærmer seg et år siden og har i løpet av denne tiden hatt en utrolig positiv læringskurve.

Hva er det beste med jobben din synes du?

– Det beste med jobben min er det at man må tenke seg om for å finne ut av den beste løsningen for hvert enkelt anlegg. Ingen anlegg er like og man må se for seg ferdig resultat før man begynner å plassere utstyr og legge opp rør til de forskjellige komponentene. Man møter også mange engasjerte kunder som er veldig interessert i hvordan anlegget virker. Og når man da kan svare på alle spørsmålene de kommer med, for så å se at de nærmest blir imponert, sitter man igjen med en god følelse.

Hva vil du si til andre som vurderer å søke som rørlegger hos Energiverket?

– Hvis du har lyst til å jobbe i en bedrift som er i vekst og som både satser på egne ansatte og jobber med produkter i toppsjiktet er dette den riktige bedriften for deg. Å jobbe med varmepumper og vannbårne varmeanlegg er fremtidsrettet, miljøvennlig og ikke minst interessant. Man har en variert hverdag, man er selvstendig, man får gode kollegaer, tillit og ikke minst får man sykt god peiling på varmepumper.

Er du lysten på å jobbe med vannbåren varme i Norges ledende bedrift sammen med Kenneth og resten av gjengen?