Energiverket ansetter markedssjef

Energiverket vokser videre

– Vi har allerede begynt å styrke organisasjonen for videre vekst, – og fått på plass flere viktige brikker i selskapet både innen salg og montasje. Vi har også opprettet en ny stilling på markedssiden.  Stillingen som markedssjef er det Rune Solbrekke som tiltrer i august, – noe vi gleder oss til. Vi har hatt tett samarbeide med Rune i lang tid og kjenner han godt da han har jobbet hos vårt reklamebyrå tidligere. Hans erfaring og utdannelse vil være med på å styrke selskapets videre fremdrift. Vi får nå rendyrket denne funksjonen på markedssiden og kan i tillegg fortsette satsningen rundt digitale og sosiale medier med full styrke. Han vil sitte på avdelingen i Råde.

Utrolig spennende mulighet

Rune kommer som nevnt fra reklamebyrået The Pitch hvor han har vært rådgiver i 8 år. Dette innebar mye jobbing med kampanjer, innholdsmarkedsføring og generell merkevarebygging av små og store bedrifter både i tradisjonelle og digitale medier. – Vi har vært gjennom en veldig spennende periode med omstilling fra å være et kreativt trykkeri til å bli et av de største reklamebyråene i Østfold. Det har vært knallmoro og noe jeg er veldig stolt av å ha vært med på. Nå fikk jeg denne muligheten i Energiverket, noe syntes jeg det var veldig fristende. Nå vil jeg sitte på andre siden av bordet og kun fokusere på egen merkevare fremfor en stor portefølje av kunder. Siden jeg kjente gjengen her fra før, var jeg veldig trygg på valget jeg tok.

Store ambisjoner

– Det er ingen tvil om at jeg deler de store ambisjonene til ledelsen i Energiverket og det trigger meg skikkelig å være med på å bygge en kjede. Observert fra utsiden føler jeg denne bransjen har enda større potensiale til å utnytte mulighetene som kommer ved å fokusere i enda større grad på kreativ og målbar markedsføring. Nå som dette blir en egen stilling har Energiverket enda bedre forutsetninger. Et godt stykke arbeid er allerede gjort siden oppstarten i 2010, men det finnes fortsatt et hav av muligheter. Jeg gleder meg til å komme i gang med arbeidet.

Kontaktinformasjon:
Rune Solbrekke
Markedssjef
97116737
rs@energiverket.no