Flott messehelg i Drammen

Denne helgen (27-29.okt) ble det arrangert Boligmesse i Drammenshallen og Energiverket AS var en av utstillerne. Messa oppnådde godt besøk og kontoret vårt i Drammen var strålende fornøyd etter endt helg.

Energiverket tilstede på Boligmessa i Drammen

Energiverket er alltid på plass på Boligmessa og til Drammen var det også med kolleger fra de andre kontorene våre. Vi hadde i anledning Drammensmessa også lagt opp til et kickoff med faglig og sosialt påfyll for både salg/administrasjon og montørteam. Troppene ble samlet til felles avreise fra Råde-kontoret kl. 9.30 hvor vi kjørte i samlet tropp mot Drammen.

Vel fremme i Drammen fordelte vi oss på messa sammen med våre kollegaer fra Drammenskontoret, samt et rebusløp vi arrangerte ute i sentrum (mer om det lenger ned). Erfaringene fra fredagen var at mange drammensere sitter på oljefyrer som skal byttes ut til fordel for miljøvennlige varmepumper. Lørdag og søndag var intet unntak, og vi fikk snakket med svært mange hyggelige folk. Ettersom det kun er et par uker siden Enova offentliggjorde en dobling av støtten for fjerning av oljefyr og oljetank, var det mange som ikke hadde fått med seg denne nyheten. Dette innebærer nemlig en økning i støtten fra 10.000,- til 20.000,- for de som bytter innen 2018.

I anledning messen hadde vi også satt opp en egen avdeling hvor messedeltagerne kunne melde seg på konkurransen vår hvor man kan vinne 100.000,- til en bergvarme- eller luft/vann-varmepumpe.

Mange messedeltagere ville være med i konkurransen vår for å vinne 100.000,- til en bergvarmepumpe eller luft/vann-varmepumpe

Rebusløp på torget for store og små

Utover å ha stand inne på boligmessen, arrangerte vi også et lite rebusløp i Drammen Sentrum. – Vi tenkte det var gøy å gjøre noe ekstra for barnefamilier som enten gikk tur i sentrum eller som var på vei til messa. Vi satt opp 5 poster med ulike øvelser, og alle som var med fikk gratis inngangsbilletter til messa. Barna fikk medaljer og diplom for innsatsen, noe som selvfølgelig var stor stas.

Energiverket arrangerte rebusløp i anledning Boligmessa i Drammen

Boligmessa i Fredrikstad neste

Vi har hatt mye aktivitet i oktober med messer i både Tønsberg, Sandefjord og Drammen, i tillegg til at vi arrangerte miniseminar og Norgespremiere på Snømannen i Fredrikstad. Til sistnevnte hadde vi invitert nærmere 300 kunder og samarbeidspartnere, samt potensielle kunder.

Neste messe hvor du treffer Energiverket vil være Boligmessen i Fredrikstad, 2-4.mars 2018. Dersom du ikke ønsker å vente så lenge med å slå av en prat om varmepumper til din eksisterende eller nye bolig, foreslår vi at du tar kontakt med oss her. Som alltid vil det være en liten prisøkning ved årsskifte fra produsentene.  Det kan derfor være lurt å gjøre tiltaket på denne siden av året for å slippe dette.

Her bestiller du gratis befaring og energivurdering av boligen din.