God jul og godt nytt år fra oss i Energiverket!

Et innholdsrikt år er snart omme

Nå som 2018 står for tur har vi tatt et lite tilbakeblikk på året som har vært. Et år preget av stort tempo, ekspansjon, prisdryss, Norgespremiere på Snømannen og endrede kjøreregler fra både regjeringen med oljefyringsforbudet og fra Enova med nye premisser for støtte. Vi har hatt en omsetningsvekst på over 50% i inneværende år og rigger oss for oljefyrbølgen og det grønne skiftet.

Året startet med gjeve priser

Vi rakk så vidt å starte 2017 før vi fikk den gledelige nyheten om at Energiverket AS hadde blitt NIBEs største forhandler i Norge i 2016. Det svenske konsernet har en markedsandel i Norge på ca 50 %. Som største NIBE-forhandler betyr det at vi også er den største aktøren i Norge.

I mars fikk storfint besøk fra Enova, fylkesordfører, Råde-ordfører og Klima Østfold med flere. Anledningen var at Energiverket vant klimaprisen Årets Tilskuddbedrift fra Enova basert på ulike kriterier. Blant annet antall registrerte Enova-søknader, fjernede oljefyrer og opplysnings- og informasjonsarbeidet vårt i markedsføringssammenheng.

Nye avdelinger i Drammen og Follo

Vi har store ambisjoner og i september var vi inne i nye lokaler i både Drammen og Follo. Avdelingene våre dekker nå området fra Skien, gjennom hele Vestfold og rundt hele Oslofjorden og deretter videre til svenskegrensa i Øst. Nå som kontorene er godt i gang ser vi at vi trenger enda flere kolleger. Både rørleggere, montører og selgere. Er du interessert, eller kjenner du noen som dette vil være perfekt for, oppfordrer vi til å søke innen fristen 15.januar.

300 møtte opp til miniseminar og Norgespremiere

Vi liker å gå nye veier og gjøre ting som er litt annerledes. Da vi så muligheten for å arrangere et miniseminar om varmepumper og Enovas støtteordninger i kombinasjon med Norgespremiere på Snømannen, bestemte vi oss for å slå til. Fredag 13.oktober var en perfekt anledning til å fylle den største kinosalen på Fredrikstad Kino med 300 gjester fra fjern og nær. Et av høydepunktene var da vi fikk høre om Geir som valgte bergvarme og solfanger da han skulle kaste ut oljefyren i eneboligen sin.

Oljefyringsforbud og dobbel støtte fra Enova

Det var fint å få det varslede oljefyringsforbudet bekreftet da regjeringen kom med kunngjøringen i juni. Vi ser at mange av våre kunder også trengte dette for å sette i gang prosessen. Og, det må sies, vi har fortsatt etter alle anleggene vi har solgt til gode å møte kunder som sier de savner både oljefyren og den store regningen de pleide å få før fyringssesongen. Det er en investering å ta der og da, men man får redusert energikostnadene drastisk, et bedre inneklima og sparer ikke minst miljøet for store utslipp.

Enova slapp i oktober nyheten om at de dobler støtten til alle som fjerner oljefyr og oljetank. Doblingen varer ut 2018, før den går tilbake på dagens nivå i 2019 og deretter forsvinner fra 1.januar 2020. Det vil med andre ord bli dyrere jo lenger man sitter på gjerdet og venter.

God jul og godt nytt år fra alle oss i Energiverket

2017 har vært et veldig spennende år for oss, og vi ser lyst på fremtiden. Nå som vi straks går inn i julehøytiden vil vi takke alle kunder og samarbeidspartnere for året som har vært, og med ønske om alt godt for året vi har i vente. God jul og godt nytt år til deg og dine!