Infomøte i Fredrikstad 10.april 2019

Energiverket AS arrangerer gratis informasjonsmøte for deg som skal erstatte oljefyren med en varmepumpe, har et hus som skal renoveres eller planlegger husbygging. 

Har du et forestående prosjekt som nevnt ovenfor, er det viktig at du kjenner til hvilke varmeløsninger du har å velge mellom og hvordan disse løsningene vil kunne gi deg store besparelser i årene fremover. I tillegg er det gode støtteordninger du kan få fra Enova i forbindelse med varmeanlegget du planlegger i boligen din. Her er det tusenvis å hente i støtte frem mot 2020.

Energiverket inviterer til informasjonsmøte på i St. Croixhuset Fredrikstad, onsdag 10. april 2019. 

På informasjonsmøtet informerer vi deg om hvilke løsninger for vannbåren varme og varmepumper som finnes, og hvilken støtte du kan få fra Enova. Vår erfaring og kunnskap gjør at prosjektet ditt er i trygge hender.

Tid og sted: 
Onsdag 10. april kl. 18:00 i St. Croixhuset Fredrikstad (Lillesal, 1.etg). Besøksadresse St.Croixgt. 16, 1607 Fredrikstad.

Kontakt & Påmelding:
Vil du melde deg på informasjonsmøtet eller har du noen spørsmål? Ta kontakt med vår kontaktperson eller sentralbordet.

Henrik Ødegård
Mobil: 907 16 994
E-post: ho@energiverket.no

Sentralbord
Tlf: 915 09 345 – Tast 2 for Østfold

Valgte varmepumpe etter 50 år i oljebransjen
I 50 år jobbet Rolf med oljefyrer og utførte påfylling og service på anlegg til bedrift og privat. Nå har han selv blittvarmepumpeeier. Les Rolfs erfaringer med valg av forhandler.