Informasjonsmøte i Drammen 19. mars

Energiverket AS arrangerer gratis informasjonsmøte for deg som skal erstatte oljefyren med en varmepumpe, har et hus som skal renoveres eller planlegger husbygging. 

Har du er forestående prosjekt som nevnt ovenfor, er det viktig at du kjenner til hvilke varmeløsninger du har å velge mellom og hvordan disse løsningene vil kunne gi deg store besparelser i årene fremover. I tillegg er det gode støtteordninger du kan få fra Enova i forbindelse med varmeanlegget du planlegger i boligen din. Her er det tusenvis å hente i støtte frem mot 2020.

Energiverket inviterer til informasjonsmøte på Energiverket avd. Drammen tirsdag 19. mars 2019. 

På informasjonsmøtet informerer vi deg om hvilke løsninger for vannbåren varme og varmepumper som finnes, og hvilken støtte du kan få fra Enova. Vi snakker blant annet om de varslede kuttene i støtten fra Enova, som inntrer fra 1.juni i år. Vår erfaring og kunnskap gjør at prosjektet ditt er i trygge hender.

Tid og sted: 

Tirsdag 19. mars kl. 18:00 hos Energiverkets avdeling i Drammen. Besøksadresse Ilebergveien 3, 3011 Drammen

Kontaktperson: 

Har du noen spørsmål rundt informasjonsmøtet, ta kontakt med vår kontaktperson.

Kjetil Skogheim
Mobil: 928 53 637
E-post: ks@energiverket.no

Valgte varmepumpe etter 50 år i oljebransjen
I 50 år jobbet Rolf med oljefyrer og utførte påfylling og service på anlegg til bedrift og privat. Nå har han selv blitt varmepumpeeier. Les Rolfs erfaringer med valg av forhandler.