Jon valgte å stole på Energiverket AS

Når det gjelder energiløsninger, setter møbelsnekker Jon Vidar Haugnes standarden. Han lever og jobber i et renovert, gammelt hus i Oslo, som han deler med sin familie, noen kjæledyr og leieboere.

Jon har nylig fått installert en Nibe S1255 bergvarmepumpe med borehull, et system som Energiverket AS foreslo som del av en skreddersydd løsning for Jon. Pakken inkluderte også bergvarme, en viftekonvektor, og en tidligere installert gulvvarme som ikke hadde vært i bruk.

Hva var det som overbeviste Jon om å velge Energiverket AS? «De forstod behovene mine og tilbød fleksible og gode løsninger», sier han. «Jeg trengte å gjøre dette i etapper på grunn av en stor renovering av huset. Energiverket foreslo en pakke som oppfylte mine behov perfekt».

Jon var spesielt interessert i Energiverkets bergvarme, gulvvarme og viftekonvektor for både oppvarming og kjøling.

Når det kom til kundeservice, var Jon imponert. «Alle jeg har vært i kontakt med hos Energiverket har vært veldig hjelpsomme! Spesielt rørleggeren, Michael, som virket veldig kompetent».

Pris spilte en rolle i Jons beslutning, men det var ikke den avgjørende faktoren. Han satte pris på fleksibiliteten og det generelle inntrykket av selskapet.

Siden han fikk installert sin nye energiløsning, har kvaliteten vært utmerket, ifølge Jon. Og mens han ikke har mottatt tilbakemeldinger eller anbefalinger om Energiverket AS fra andre ennå, er han allerede en ivrig talsmann. «Jeg har allerede anbefalt dem videre», sier han.

For Jon, som sammenlignet Energiverket AS med flere andre alternativer, var den største fordelen at selskapet virket mer profesjonelt og fulgte opp underveis.

Energiverket AS er stolt over å ha Jon som en fornøyd kunde og ser frem til å fortsette å levere fremragende energiløsninger for han og hans familie i årene som kommer.