Glenn Pettersen ny daglig leder hos Energiverket Østfold

Energiverket AS har i dag 4 avdelinger rundt Oslofjorden som dekker henholdsvis Østfold, Follo, Søndre Buskerud og Vestfold. Fra 1.januar 2018 ble Glenn Pettersen (39) forfremmet til daglig leder hos Energiverket Østfold, som er den foreløpig største avdelingen i Energiverket-kjeden.

Vi er glade for å meddele at Glenn Pettersen er ny daglig leder på Energiverkets Østfold-avdeling. Han har jobbet hos oss de siste tre årene og kommer fra stillingen som salgsleder og har levert gode resultater. Vi vet at dette er rette mann for å lede avdelingen til videre vekst i årene som kommer. Nå gleder han seg til å ta fatt på nye oppgaver.

– Energiverket er en fremoverlent organisasjon i en spennende bransje som har opplevd en stor vekst de siste årene. Men, til tross for gode produkter kjenner ofte sluttbrukeren for lite til løsningene for vannbåren varme og solenergi. Her føler jeg vi har gjort en god jobb, men potensialet er fortsatt mye større. Energiverket har vokst jevnt og trutt siden oppstarten og nådde milepælen som største forhandler i Norge for første i 2016. Målet mitt er å sørge for videre vekst her i Østfold i årene som kommer.

– 2018 blir et veldig spennende år hvor vi allerede merker økt pågang fra kunder med oljefyr/oljekjel. Ettersom det blir et forbud mot fyring med fossil olje og parafin om under to år, og Enova i tillegg har doblet oljefyrstøtten til de som installerer varmepumpe i løpet av 2018, hopper stadig flere av gjerdesitterne ned for å gjøre noe.

Den gode salgsopplevelsen ligger i ryggmargen

Glenn er ekte mossing og bor i dag på Sperrebotn som er 10 minutter kjøretur fra Moss. Han har jobbet med salg hele livet og har vært en viktig bidragsyter for at Energiverkets avdeling i Østfold har inntatt den ledende posisjonen innen varmepumper for vannbåren varme. Før stillingen i Energiverket jobbet han på salgsavdelingen til Get i 10 år, hvorav de siste 5 som teamleder i Oslo.

– Jeg har alltid jobbet med salg og relasjonsbygging til andre mennesker. Steget fra salgsleder til daglig leder blir spennende, men jeg kjenner alle kollegene her og gleder meg til fortsettelsen.

Klar for det grønne skiftet

– Vi er godt rigget for vekst, og har flere spennende prosjekter på gang. I tillegg til at mange oljefyreiere nå har fått et press på seg fra myndighetene, har vi også planer om å rulle ut en helt ny varmeløsning for alle boligeiere. Da utvider vi markedet også til de som ikke har vannbåren varme. I tillegg leveres alle varmeløsningene våre med muligheter for oppkobling mot både smarthus-løsninger og solenergi. Nå har vi montert flere solanlegg og har ytterligere i bestilling, det er enda et spennende marked for oss.

Målgruppene våre er oljefyreiere, boligeiere som rehabiliterer og privatperson som bygger bolig, i tillegg til profesjonelle boligutviklere.

– Vi er svært godt fornøyd med at Glenn har sagt ja til å stillingen som leder i Energiverket Østfold. Vi går inn i en supertravel tid frem mot fyringsforbudet i 2020, og vi er helt sikre på at Glenn er rett mann til å lede avdelingen til videre vekst, sier daglig leder i Energiverket AS, Richard Granskogli.