Tilleggsutstyr

I denne oversikten finner du populære tilvalgspakker til luft/vann- eller bergvarmepumpe.


Kjølepakker

Får du best nattesøvn på et temperert soverom, er du ikke alene. I sommerhalvåret har også de fleste boligene behov for kjøling. I disse pakkene får du det som trengs for den ultimate innekomforten også på sommertid.

Frikjølingspakke til bergvarmepumper

(Krever også viftekonvektor)

Frikjølingspakken er perfekt for deg som både vil bruke varmepumpen til oppvarming og nedkjøling. For å kunne levere begge deler trenger du denne pakken.

Viftekonvektor må tilleggsbestilles (ikke inkludert i pakken).

Aktiv kjølepakke for luft/vann-varmepumper

Klimakontrollsystem for oppvarming og kjøling av boligen. Inkluderer akkumulatortank 100L .

Viftekonvektor må tilleggsbestilles (ikke inkludert i pakken).


Styrings- og overvåkningssystemer

Ønsker du oversikt over forbruk og status på varmepumpe eller styre temperaturen i huset når du er på ferie, er dette bare noen av mulighetene som finnes i våre styringssystem.

NIBE RMU S40 Styrenhet

For kontroll av NIBE S-serien. Monteres gjerne nær stue/kjøkken

  • Berøringsskjerm med farger – 2,8″
  • Innbygget temperatur- og fuktighetssensor
  • Romføler for NIBE S-serien

Kontrollpanel for tilgang til NIBE-varmepumpen.
Muliggjør styring av funksjoner fra eksternt rom.

Viftekonvektor må tilleggsbestilles (ikke inkludert i pakken).

5 års overvåknings- og fjernstyringsavtale

Ved en feilmelding vil vi, etter kundens ønske, koble oss på varmepumpen og avlese data om varmepumpen og feilmeldingen gjennom NIBE Uplink. Ut ifra feilmeldingen vil våre teknikere gjenopprette driften enten ved hjelp av fjernstyring eller etter hjemmebesøk i de tilfellene det kreves.

Garantisaker utføres uten kostnader, se signert hovedavtale for mer informasjon vedrørende garanti. Denne avtalen gir deg 50% rabatt på timeprisen på serviceoppdrag som utføres fjernstyrt.


Rens og filter til varmeanlegget

Har du et eksisterende varmeanlegg som vi oppgraderer kan det være behov for å kjøre en kjemisk rens for å øke effektiviteten. Vi leverer også magnetittfilter som vil være en viktig bidragsyter for å vedlikeholde anlegget ditt over tid.

Kjemisk rensevæske for varmeanlegg

En kjemisk rens av varmeanlegget har flere store fordeler, blant annet levetiden og energiutnyttelsen.

Smuss og partikler vil fjernes effektivt for å unngå potensielle problemer med erosjon og korrosjon, samt trykktap som kan gi dårligere varmeoverføring og dermed lavere utnyttelse av varmeanlegget.

Magnetittfilter opprettholder effekten i varmeanlegget

Magnetitt kommer som et resultat av en korrosiv prosess over år mellom luft/ vann og metall. Dette fører til økte energi- kostnader fordi magnetitt hindrer varme å trenge gjennom.

Magnetfilter for varmesystem, med klemringstilkobling, kan brukes med kjemikalier og glykolløsninger.

Utskiftbar magnetstav på 12 000 Gauss.

Filter leveres komplett med avstengningsventiler. Det anbefales en kjemisk rens av anlegget før installasjon av magnetittfilteret.


Sikkerhetsutstyr for anlegget

Avhengig av boligens standard og beliggenhet er det ulike faktorer som kan påvirke varmeanleggets driftssikkerhet. Vi tilbyr gode løsninger som sørger for ekstra trygghet og driftssikkerhet.

Effektvakt opptil 63A (Trinner El opp/ned)

Dersom boligen har lav inntakssikring vil effektvakten trinne ned eltilskuddet til varmepumpen når du bruker andre ting.

Effektvaktens formål er med andre ord å hindre at sikringen går. Pakken kommer med strømfølersett á 3stk.

Vannstopper (som hindrer lekkasjer)

Kablet vannstopp for montering til oppvaskmaskin/kjøleskap eller lignende. Vannstopp klar for montering med fuktfølertape, strømadapter og magnetventil. Strømadapter 10A last.

Ingen radio – ingen batterier. Kan skjøtes med separat fuktfølerteip eller ekstern fuktsensor.

Pakken inneholder:

  • 1 x ½” Magnetventil med ¾” tilkobling
  • 1 x Strømadapter
  • 1 x Forlenger til fuktføler (1 m)
  • 1 x Fuktfølerteip (60 cm)

Standardpakken inneholder èn sensor og betjeningspanel, men kan enkelt utvides om du også ønsker å installere vannstopper ved oppvaskmaskin, vaskemaskin eller andre tilsvarende steder


Radiator og viftekonvektor

Radiator og viftekonvektor er gode varmefordelere for deg med vannbåren varme. De finnes i ulike størrelser og utseende.

Et bredt utvalg radiatorer

Du kan i dag velge mellom et stort utvalg i ulik design som passer inn i et moderne interiør. På markedet finnes det gulv- varmesystemer som kan kombineres med radiatorer.

Radiatorer og vannbåren gulvvarme kan styres trådløst, både

i eksisterende og nyinstallerte anlegg. Du kan oppnå en energi- effektivisering på rundt 10 til 15 % med riktig temperaturstyring. Med trådløs styring slipper du kabler eller bore hull i vegger.

Radiatorpakker prises individuelt basert på boligens behov.
Send oss litt informasjon, så tar vi kontakt og du får et tilbud.

Viftekonvektorer til varme og kjøling

Viftekonvektorer gir betydelig mer varme enn radiatorer i forhold til størrelsen, og er spesielt nyttige i lavtempererte anlegg. Med en viftekonvektor vil man få en bedre luftsirkulasjon og i tillegg til å varme, kan de aller fleste viftekonvektorene også benyttes til kjøling. I noen tilfeller med høy luftfuktighet kan viftekonvektoren også benyttes til luftavfuktning samtidig som den er i kjøledrift.

Viftekonvektor fås i flere ulike størrelser, farger og med ulike effekter. Konvektoren kan monteres på gulv, vegger eller tak.


Kontakt oss

Telefon: 915 09 345
E-post: post@energiverket.no

Leveransen del-faktureres etterhvert som arbeid/produkter leveres. Leverte varer forblir Energiverkets eiendom inntil de er betalt i sin helhet, jfr. Panteloven.

Prisene inkluderer ikke bygningstekniske arbeider. Det tas forbehold om skrive-/prisfeil.