Vant gulvbåren varme for 35.000,-

Energiverket AS med stor konkurranse

Fra perioden 1.desember til 31.januar har Energiverket AS hatt en stor konkurranse på kampanjesiden vinnvarme.no. Her kunne hvem som helst kunne være med og velge den premien man ønsket seg. Alle relatert til fornybar energi så klart.

Det var fire ulike premier man kunne velge. Alternativene var luft/luft-varmepumpe til en verdi av kr 28.000, radiatorer til 100 kvm, gulvvarme til 100 kvm eller et gavekort fra Energiverket AS på kr 50.000,-! Som en av landets ledende aktører på fornybar energi var det veldig morsomt å se hvor stor respons det var på konkurransen, sier daglig leder Richard Granskogli. Det er ingen tvil om at det er mange der ute som har et sterkt ønske om å gjøre en forandring. Det være seg å bytte ut eldre oljefyrer og andre energikilder som ikke lenger holder mål verken økonomisk eller miljømessig, eller å investere i kvalitetsløsninger når man skal bygge nytt. Det finnes mange gode løsninger på markedet i dag.

Og vinneren er…

Onsdag 6. februar trakk vi en vinner blant de nærmere 1.000 deltagerne og den heldige vinneren ble Kai Kvennsjø fra Rygge! Vinneren hadde ønske om å vinne gulvbåren varme i tilfelle han ble den heldige. Kai endte dermed opp med gulvbåren varme for en verdi av 35.000,- kroner! Det blir mye deilig, lun varme for den summen.

Vi gratulerer så mye til Kai og håper alle blir med igjen også neste gang vi har konkurranse! Følg oss gjerne på Facebook for å få med deg det siste!