Varmepumpe Messe i Fredrikstad

Messe Fredrikstad

Oppdag de nyeste trendene innen varmepumpeteknologi på Gjør din bolig bedre – Varmepumpe Messe 2024 i Fredrikstad! Fra 8. til 10. mars inviterer vi deg til Kongsten for en helg fylt med innovative energiløsninger, eksklusive messe-tilbud og en unik mulighet til å vinne varme for kr 50.000,-. Med gratisbilletter tilgjengelig, er dette en begivenhet du ikke vil gå glipp av!

Vi er nominert til beste stand 2024

Våre eksperter fra Energiverket og Nibe vil være til stede for å dele sin inngående kunnskap om bergvarme, luft/vann, og luft/luft varmepumper samt vannbåren varme. De er klare til å svare på alle dine spørsmål, og hjelpe deg å finne den perfekte varmepumpeløsningen for ditt hjem. Standen vår er også nominert til “beste stand 2024”, – så her finner du det beste fra Nibe og Toshiba.

Messe-Rabatter: Spar Stort på Varmepumper

Er du klar for å oppgradere ditt hjem med den nyeste varmepumpeteknologien? Vi tilbyr eksklusive messe-rabatter på et bredt utvalg av varmepumper. Enten du er interessert i å redusere ditt karbonavtrykk eller kutte ned på oppvarmingskostnadene, har vi tilbudene som gjør overgangen både enkel og økonomisk.

Vinn Varme for kr 50.000,-

Ikke gå glipp av vår spennende konkurranse! Alle messebesøkende har sjansen til å vinne varme til en verdi av kr 50.000,-. Dette er din mulighet til å investere i en varmepumpeløsning som ikke bare er miljøvennlig, men også kostnadseffektiv.

https://energiverket.no/vinnvarme/

Sikre Din Gratisbillett Nå!

Vi tilbyr gratisbilletter til Varmepumpe Messe 2024 i Fredrikstad. Last ned her: https://boligmesse.no/nb/messe/boligmesse-fredrikstad-2024/tickets/464031/

Her kan du lese mer om hvilke varmepumper vi leverer: https://energiverket.no/produkter/