Derfor skal du kjøpe varmepumpe fra en autorisert forhandler

Energiverket leverer varmepumper fra produsentene NIBE og Toshiba. Vi er en autorisert forhandler som oppfyller en rekke krav fra importør. Det gir deg som kunde stor trygghet når du velger Energiverket som leverandør av varmepumpen din.

Kvalitetskrav gir trygghet

Som følge av krav til sikkerhet, miljøvennlighet og merkevarebeskyttelse, stiller Toshiba og NIBE spesifikke krav til sine distributører knyttet til kompetanse, kursing, logistikk, reservedelslager, teknisk support og avfallsgjenvinning. Det stilles også spesifikke krav til bruk av logo og merkenavn. ABK som offisiell importør er forpliktet til å sørge for at Energiverket som forhandler holder det nivået som produsentene setter. På denne bakgrunn kurses både selgere og installatører, noe som fører til status som autorisert forhandler.

Som forhandler forplikter man seg til å følge opp kunden etter gjeldene lov. Forbrukerkjøpsloven sikrer forbrukere inntil 5 års reklamasjonsrett. Brukerundersøkelser som er foretatt av Toshiba viser at sluttkunder er meget godt fornøyd med sine investeringer som de gjør gjennom autoriserte forhandlere.

Solid importør i ryggen

ABK AS er Norges største importør og kompetansesenter for varmepumper, varmeopptak og aircondition. ABK har representert NIBE og Toshiba varmepumper i Norge siden 1999. I denne perioden har begge merkene blitt etablert som en av de ledende aktørene i det norske markedet.

ABK har investert i et betydelig serviceapparat, kursfasiliteter og reservedelslager for å muliggjøre at sluttkunder som kjøper en NIBE eller Toshiba varmepumpe gjør gode kjøp og blir fornøyd med sin investering.

Risiko ved parallellimport

Fra tid til annen dukker det opp selskaper som tilbyr både NIBE og Toshiba varmepumper som er importert på utsiden av ABKs offisielle kanal. Ofte er disse produktene ikke av modell som er spesielt tilpasset nordiske forhold. ABK som importør har ingen anledning til å holde delelager eller supportere forbrukere som har kjøpt varmepumper utenom offisiell kanal. Dette også i tilfeller hvor forbruker er i god tro. Alle produkter følges med serienummer. Henvendelser på serienummer som ikke supporteres blir kanalisert til gjeldende opprinnelsesland. All erfaring viser at opprinnelseslandet ikke forholder seg til reklamasjon fra norske forbrukere.

Derfor oppfordrer vi alle til å kjøpe NIBE og Toshibas varmepumper fra en autorisert forhandler. Dette sikrer deg en trygg og best mulig kundeopplevelse.

[maxbutton id=”3″ ]