En veldig god investering

Anders Willstedt fra Langhus er veldig fornøyd med varmepumpen han har anskaffet. Han mener dette er mye bedre enn den gamle oljefyren, og er strålende fornøyd med hvordan sin nye investering har redusert oppvarmingsutgiftene.

Varmepumpen er effektiv og billig i drift

– Vi valgte investering i varmepumpe fra Energiverket fordi vi hadde muligheten. Jeg ville ha noe som er bedre enn den gamle oljefyren, forteller Willstedt. En varmepumpe er en effektiv måte å varme opp et hus på, og han legger ikke skjul på at den gamle oljefyren var mye dyrere i drift enn den nye investeringen.

Vi gikk fra det dyreste til det billigste, og vi er veldig fornøyd fastslår han. Kontrasten er veldig stor fra hvordan det var før, og lydnivået er selvfølgelig også en stor fordel. Bergvarmepumpen lager bortimot ingen lyd i motsetning til oljefyren. Willstedt forteller også at Energiverket er en dyktig bedrift som imponerte ham, da han aldri hadde vært borte i dem før.

Påvirket av nettsiden

– Jeg søkte opp ulike firmaer på nettet, og jeg synes Energiverket sine nettsider var veldig flotte. Jeg synes også at den skilte seg veldig ut ifra de andre jeg fant. Mange bedrifter har jo ikke peiling, så jeg gikk etter den jeg synes så bra ut, forteller ham, før han utdyper: – Jeg hadde en lang og god prat med daglig leder Richard Granskogli hos Energiverket, og synes han var tillitsvekkende i form av å være både veldig hyggelig og ikke minst kunnskapsrik. Vi snakket sammen om forskjellige varmepumpeløsninger, og løsningen vi gikk for passet oss helt perfekt. De har gitt meg et godt inntrykk, sier han.

Montøren er den beste fagpersonen jeg har møtt

Willstedt synes også montøren var flink. – Han har gjort alt helt selv, og jeg har ikke ord. Han var supertrivelig og dyktig i faget sitt, konstanterer han. Faktisk ble han så imponert at han utpeker montøren fra Energiverket til å være den beste fagpersonen de har hatt i huset sitt noen gang. Dette har fungert veldig bra og vi er kjempefornøyde med jobben de har gjort. Vi angrer absolutt ikke, for å si det sånn!