Energiverket hadde det beste tilbudet

– Jeg valgte det beste tilbudet

Stig Nilsson (51) fra Moss har installert luft til vann-varmepumpe og er storfornøyd med tilbudet Energiverket ga ham. – Energiverket leverte det rimeligste tilbudet, forklarer Nilsson. Han forteller at oljefyren er på vei ut og at den tilslutt vil bli forbudt i landet. – Jeg synes tilbudet om varmepumpe er mer miljøvennlig, noe det for så vidt er, sier han videre.

Innen 2020 må alle med oljefyr bytte ut denne med en alternativ energikilde. Nilsson valgte derfor å ta affære nå. – Jeg fant Energiverket på internett og valgte de fordi jeg likte tilbudet de kom med. – Energiverket hadde det beste tilbudet. De var konkurransedyktige på pris og var tilgjengelige når jeg trengte dem, utdyper Nilsson. I tillegg hadde de god kunnskap på varmepumpene de forhandler, noe som også er veldig viktig.

Gode fagfolk gir trygghet

Det som er viktig når du skal installere varmepumpe i hjemmet ditt er å bruke god tid til å finne en lokal forhandler med god kompetanse. Nilsson angrer ikke på sitt valg av forhandler.
– Det kom en veldig hyggelig montør og installerte dette, og Energiverket ligger i lokalmiljøet, så det ble ikke noe problem fastslår han. Nilsson utdyper at montøren hadde god kompetanse. – Han var en faglig dyktig person, legger han til.

Nilsson er fornøyd!

– Jeg har hatt noen små feil som raskt ble korrigert, men det må en regne med. Varmepumpene er i utgangspunktet komplekse anlegg, derfor er det utrolig godt med en så trygg leverandør. Jeg vil gjerne anbefale Energiverket til andre. De har veldig god service, avslutter Stig Nilsson.