Kari A. Lorentzen gikk for NIBE bergvarmepumpe

Byttet ut oljefyren med NIBE bergvarmepumpe

Sentralfyren hos familien Lorentzen var gammel, slik at den måtte snart byttes ut. Å fyre med olje er både forurensende og dyrt. Vi ønsker oss sikkerhet, samt å være miljø- og prisbeviste forteller Kari Lorenzen. Ettersom oljefyren var gammel, følte vi at den trengte litt mer ettersyn enn tidligere. Dette ble i lengden mye styr og valget vårt på å bytte til bergvarmepumpe ble enkelt.

En seriøs fremgangsmåte som var tillitsvekkende

Jeg innhentet tilbud under våren forteller Kari Lorentzen, og hadde planer om å få jobben gjort i løpet av sommeren/høsten, slik at vi skulle være klare til å gå vinteren i møte. Jeg var i kontakt med flere leverandører som kom med tilbud. Etter å ha kommet i kontakt med Energiverket kom selgeren Mads, sammen med daglig leder Richard, på befaring. Det ble så utarbeidet et konkret tilbud for vår bolig. Fremgangsmåten til Energiverket var seriøst, og dette var igjen tilitsvekkende for oss. Ønsket om mer trygghet og miljøbevisthet var avgjørende. Valget ble en NIBE bergvarmepumpe, levert av Energiverket. Kari Lorentzen forteller at i dag er kostnadene til oppvarming av boligen redusert betraktelig sammenlignet med for et år siden. Dette ser de på som en positiv bivirkning av investeringen.

Energiverket leverte som avtalt

Energiverket som prosjekterte løsningen var flinke og seriøse. ”Energiverket får av meg terningkast 6” sier fru Lorentzen. Anlegget ble installert, og i dag sitter jeg her med en varm og behagelig innetemperatur. Installasjonen gikk over flere dager, og dette skulle også koordineres med elektriker og rørlegger. Dette gikk veldig bra, og tider og tidsskjema ble overholdt. Det er i dag veldig deilig, temperaturen inne som endrer seg etter været ute, og vi trenger ikke passe på oppvarmingssystemet slik vi gjorde tidligere. Vi er godt fornøyde med installasjonen, og dette har absolutt stått til forventningene. Jeg mener også at vi har fått et bedre inneklima i underetasjen etter bergvarmesystemet ble tatt i bruk, sier Kari Lorenzen.

Jobben Energiverket utførte var som de lovet, og alt fungerer som det skal; ”jeg har absolutt ingen problemer med å anbefale Energiverket videre til andre som ønsker å anstallere bergvarmeanlegg.”

Valget falt på NIBE 1245 bergvarmepumpe

NIBE F1245 bergvarmepumpe er en væske-vann varmepumpe med integrert 180 liters bereder, til oppvarming av hus, små boligblokker eller industribygg. Leveres som 6, 8, 10 og 12 kW. Som varmekilde kan man hente energi fra jord, fjell eller vann. NIBE F1245-modellene kan kobles opp mot alle nye eller eksisterende anlegg og erstatte den gamle oljefyren. Om ønskelig kan man beholde oljekjelen som back up og koble varmepumpen opp som styringsentral mot denne. Når det er svært kaldt vil styringssentralen kunne koble inn tilleggsvarme fra oljekjelen for å opprettholde jevn og god varme i huset. NIBE F1245 varmepumpe kan også produsere avkjølt luft til kjøling av bolig på varme dager.

En investering i varmepumpe for jord, sjø, berg eller grunnvann er en langsiktig investering for lavere oppvarmingsutgifter. Ingen andre alternativer er målt å gi like gode besparelser. NIBE bergvarmepumpe har også vunnet en rekke priser.

Kontakt oss i dag for et godt tilbud på bergvarmepumpe!