Utskifting av oljefyr i Sandefjord

Defekt oljefyr – noe måtte gjøres

Terje Evensen installerte sin væske/vann-løsning fra Energiverket i oktober. Oljefyren var defekt og noe måtte gjøres. – Det som var viktig for meg var at jeg fikk installert en trygg, effektiv og fremtidsrettet varmepumpeløsning. En bergvarmepumpe holder huset varmt og dekker varmtvannet vi bruker i familien, sier Evensen.

Jeg så på flere løsninger, men for oss ble valget enkelt. Jeg skjønte fort at Energiverket kunne sine saker. De var proffe gjennom hele prosessen, og valget falt til slutt på en NIBE 1145 bergvarmepumpe.

Både miljø og kostnader var viktig for valget vårt

Jeg er selvfølgelig opptatt av miljøet, men miljøaspektet alene var ikke avgjørende for installasjonen. Det var at anlegget drifter huset til lavest mulig kostnad. Det at boligen ikke lenger er avhengig av fossilt brensel er selvfølgelig positivt. Jeg har redusert fyringskostnadene mine betraktelig, i tråd med det Energiverket forespeilet meg. Besparelsen går til husholdningen som får mer penger å rutte med.

Jeg vil også fremheve at installasjonen gikk helt smertefritt og at montøren var svært faglig dyktig og profesjonell i sin fremtreden. Terje Evensen anbefaler gjerne Energiverket AS for de som ønsker å installere et moderne og energieffektivt vannbårent anlegg i sin bolig.

Har du også behov for utskifting av oljefyr?

Energiverket AS er en av landets ledende aktører på fornybar energi og leverer årlig flere hundre installasjoner av varmepumper, både for bergvarme, luft til vann-varmepumper og luft til luft-varmepumper. Utskifting av oljefyr gjør vi hver eneste dag, og da blir man også god på det. Kontakt oss i dag for en uforpliktende befaring og et godt tilbud når du skal skifte ut din gamle oljefyr. Husk at jo lenger du venter frem mot forbudet trer i kraft i 2020, jo mindre gevinst vil du sitte igjen med.

Ta kontakt med oss i dag