Vil du vinne 100.000 kroner?

Selvfølgelig vil du det! Da bør du lese her

For tredje året på rad, kjører vi i Energiverket i gang vår konkurranse Vinn Varme, hvor vi i begynnelsen av det kommende året vil trekke én heldig vinner som stikker av med en gavesjekk på 100.000 kroner til en bergvarme- eller luft-til-vann varmepumpe fra Energiverket.

Alt du trenger å gjøre for å delta på konkurransen, er å gå inn på denne linken og svare på noen lette spørsmål. Spørsmålene vil handle om din bolig, og vil bare ta noen minutter å besvare.

[maxbutton id=”5″ ]

Les om våre tidligere vinnere?

Annfrid Kjelbergsengen, vinner av Vinn Varme 2018
– Da Energiverket ringte meg for å fortelle at jeg vant, trodde jeg de ringte for en standard oppfølgingssamtale om hvordan det gikk med anlegget mitt. Jeg hadde helt glemt at jeg meldte meg på konkurransen, sier Kjelbergsengen.

Les resten av saken om Annfrid her. 

Finn-Roald Schie, vinner av Vinn Varme 2017
– Jeg skjønte først ikke hva som hadde skjedd da jeg fikk telefonen fra Energiverket, fordi jeg satt opptatt i et møte og med tankene et helt annet sted. Etter møtet derimot fikk jeg ringt dem opp igjen og gleden var selvfølgelig stor over å ha blitt den heldige. Jeg måtte si til dem at jeg tror jeg glemte å takke da jeg ble oppringt første gang, sier Schie mens han ler godt.

Les resten av saken om Finn-Roald her.